Scharlab Magyarország Kft., Scharlau, Scharlab, Laboratóriumi bútor, Laboratóriumi bútorok, Laborbútor, Laborbútorok, Egyedi bútor, Egyedi bútorok

Épülő laborját és a hozzá tartozó kiszolgálóhelyiségeket kell berendeznie? Esetleg régi, elhasználódott berendezéseit szeretné korszerűre cserélni?

Üzemünkben 2001 óta készítünk speciális berendezéseket, így Magyarországon az egyik legtapasztaltabb csapat áll az Ön rendelkezésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, így a laborbútor készítésének terhét a tervezés fázisától a teljes körű kivitelezésig le tudjuk venni a válláról, továbbá a laboratórium működéséhez szükséges engedélyek beszerzésében is tudunk segítséget nyújtani.

Ne feledje, laboratóriumban az ott folyó tevékenység hatékonyságát nagymértékben meghatározza az eszközök, berendezések helyének kialakítása, a biztonsági előírások maximális betartása és a dolgozók komfortérzetének növelése, mi e szempontok figyelembevételével készítjük bútorainkat.

A helyszíni felmérést és megbeszélést követően személyre szabott, az Önök igényeinek megfelelő 3D látványtervet készítünk és a rendelést követő pár héten belül kulcsrakészen átadjuk a laboratóriumot.

A honlapon szereplő bútorelemek csak gondolatébresztők, a kivitelezés során maximálisan alkalmazkodunk a helyi adottságokhoz és a felhasználáshoz.

Jó böngészést kívánunk!


Telefon: 88/787-634
Mobil: 30/340-6590
Fax: 88/781-081
E-mail: gabriella.agfay@scharlab.hu
Scharlab Magyarország Kft.
Adószám: 22701228-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-019106
Központ: 4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2.
Scharlab Magyarország Kft - Scharlab Speciális bútor és laborbútor